Annons
Om oss Skriv ut Skicka sidan

Om du arbetar inom IT och rör dig med begrepp som ITIL®, ITSM, ISO/IEC 20000, då tillhör du vår bransch. Om du arbetar med IT-utveckling, styrning eller förvaltning av IT-processer, om du utvecklar effektivitet och verksamhetsnytta då tillhör du definitivt vår bransch. ITIL.se är skapat för dig!

ITIL.se drivs av ett antal engagerade personer och företag i branschen. Syftet med verksamheten är att skapa en mötesplats för branschfolk på nätet.

Den övergripande ambitionen är att på detta sätt främja branschens utveckling, kunskaps- och idémässigt. Vi gör det genom att utan kostnad för användaren erbjuda artiklar och nyhetsinformation om händelser i branschen. Vi sammanställer också kontaktlistor och datum för evenemang av olika slag. Dessutom erbjuder vi böcker, mallar och verktyg till konkurrenskraftiga priser i vår Shop.

Vi kommer successivt att bygga ut innehållet på webbplatsen utan att göra avkall på det vi tror våra användare behöver – en aktuell, relevant och intressant mötesplats på nätet för hela branschen.

För att få tillgång till ITIL.se behöver du bara registrera dig med ditt namn och din e-postadress. Ingen avgift, ingen bindning.

ITIL.se är reklamfinansierad. Vill du annonsera och nå branschen direkt? Kontakta oss på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

 

Annonser

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vill du annonsera på ITIL.se? Skicka ett mail till info@itil.se så kontaktar vi dig!

Sök

Webbfrågan

Har ni en Change Manager eller Förändringsansvarig?
 

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
ISO® är ett registrerat varumärke hos International Organization for Standardization (ISO).
ITIL.se och webbplatsens innehåll är inte på något sätt associerat med eller understött av AXELOS Limited.
© Copyright itil.se